Testvirksomheder søges

– vær med til at knække stresskurven

Vi søger testvirksomheder til at afprøve Core Culture
– et ledelsesværktøj til at forebygge og reducere stress. Testvirksomhederne skal være små eller mellemstore private virksomheder.

Gennem 18 måneder har vi – fire virksomheder og to konsulenthuse – udviklet et værktøj til at indføre arbejdsfællesskab med det mål at forebygge og reducere stress på danske virksomheder. Arbejdsfællesskab har kerneopgave, sprog og kommunikation i fokus.

Når fase 1 er afsluttet i efteråret 2020, går anden del i gang, hvor værktøjet skal stå sin prøve.

Vil du være med til at teste værktøjet i din virksomhed?

 

Vi søger virksomheder, som er interesserede i at deltage i udviklingsprojektet og derigennem fremme mental sundhed og produktivitet, samtidig med at stress og sygefravær reduceres. Testperioden er på fire måneder og jeres erfaringer indgår i udarbejdelsen af det endelige værktøj. Værktøjet bliver klar til test i februar–maj 2021, men vi søger allerede nu tilkendegivelser fra virksomheder, der er interesserede i at være med.

 

Som testvirksomhed skal I nedsætte et udviklingsteam på 2-4 medlemmer, der kan teste værktøjet og implementere nogle af de ændringer, værktøjet anbefaler. Vi forventer, at tidsforbruget pr. teammedlem er ni timer pr. måned i fire måneder.

Vil I være med til at knække stresskurven?

 

Så kontakt:

Hanne Christensen,
Projekthuset Aron
T: 31 11 17 37
E: hc@projekthusetaron.dk

 

eller udfyld formularen herunder.

1 Step 1
Kontakt
Navn
Virksomhed
business
Telefon / mobilyour full name
phone
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder